2018-09-19 08:01:18• hírek • Bede Emőke

Speedy kiszagolta: üzemanyagtankba rejtették a cigarettát

Alig múlik el hét úgy, hogy ne számolnánk be egy-egy újabb halmi csempészfogásról. Ki cigarettát, ki drogot próbál az országba hozni, de mindannyian ugyanattól az ebtől rettegnek.

Speedy, a négylábú, a halmi határőrök csoportjának egyik legelismertebb tagja, és erre nem csak minőségi kiképzése által szolgált rá, hanem amiatt is, mert egyre-másra halmozza a nagy fogásokat. Legutóbb például kedd hajnalban szimatolt ki egy adag dohányt, melyet egy 28 éves Szatmár megyei férfi autója üzemanyagtartályába rejtett el.
 

B. István Mercedes Benz márkájú autójával kedd hajnalban, hat órakor érkezett meg a határátkelőhöz, ahol az egyenruhások alaposabb vizsgálatnak vetették alá a járművet.. Az akció során jelen volt Speedy is, s alig néhány perc alatt megtalálta a tankba elrejtett 360 doboz cigarettát.
 

A 1620 lej értékű zárjegy nélküli dohányárut lefoglalták, s a tankban végrehajtott módosítások miatt az autónak is ugyanez lett a sorsa. B. István tehát cigi és kocsi nélkül távozott, cserébe azonban kiszabtak rá egy 7 ezer lejes pénzbüntetést is. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: